Svømme- & redningsveste
Stort udvalg - også i butikken
Alt i fiskegrej
i webshop og i butikken
Nye og brugte både
Besøg os i Odsherred
Bådpleje
Alt i plejeprodukter til båden
Previous slide
Next slide

Alt under et tag - i butikken og på nettet

“Alt under et tag” er sådan set lidt af et motto for os, for vi anstrenger os virkelig for at kunne service vores kunder med alt hvad der har med bådverdenen at gøre. 

I denne webshop såvel som i vores fysiske butik på Tinghulevej 8B i Højby i Odsherred finder du en mere end almindeligt veludstyret udstyrsbutik, med stort set alt hvad hjertet kan begære af fiskeri- og sikkerhedsudstyr, reserve-og sliddele, motor- og smøreolier, bundmaling samt et bredt udstyrsprogram til de robuste svenske Linder aluminiums både.

Det er også hos os du finder nye Quicksilver både, lige fra den helt lille “begynderbåd” til den store weekend flyder. Naturligvis har vi også altid et bredt udvalg af brugte både og bådmotorer.

Vi er autoriseret Mercuryforhandler og har således altid mange påhængsmotorer på lager.

Derudover har vi et yderst veludstyret værksted med branchens dygtigste mekanikere. Ydermere har vi en servicebil, for vi kommer naturligvis ud til dig, hvis din båd er gået i stå midt på sæsonen. 

Om vinteren tilbyder vi vinteropbevaring ude som indenfor, og tilbyder ydermere at udføre vinterkonservering, service, reparationer samt transport fra/til hjemhavn.

Odsherred Marineservice blev startet af Leon Eifos som alm. serviceværksted for både, men er hurtigt vokset til den størrelse det har i dag. Vi udvider kontinuerligt, og har i dag flere kvadratmeter end nogensinde før som benyttes til vinteropbevaring af både.

Netop fordi virksomheden startede som bådværksted, fokuserer vi på at kvaliteten for det udførte arbejde er i topkvalitet. Vores mekanikere er veluddannede, ligesom butikspersonalet har fuldstændig styr på al udstyret og delene i butikken.

Alle ombord har en levende interesse for både og mekanik, og det er nok en af grundene til at vi i dag er landets største LINDER-center, og en af de største forhandlere indenfor Mercury bådmotorer.

Vores personale har i gennemsnit været her i mange år, og kender derfor hver en krog af forretningen.  Søger du noget bestemt, kan det altid betale sig at spørge, hvis medarbejderen ikke ved det, finder han/hun ud af det for dig.

Som allerede nævnt finder du butikken på Tinghulevej 8B, 4573 Højby, og kan altid kontakte os på mail: service@odms.dk eller tlf. 8862 6232

Prismatch

Finder du et produkt i en anden dansk webshop (med dansk CVR-nr) som er billigere end vores varer, – så sælger vi varen til samme pris. Klik her for at læse mere om vores PRISMATCH.

Scroll to Top